Indream robotplæneklipper – markedets billigste

Jeg har tidligere skrevet om robotplæneklippere fra Bilka, som jeg indtil videre kan se værende markedets billigste robotplæneklipper. Jeg har til dato i hvert fald ikke set noget billigere, heller ikke i udlandet.

Det er en Indream robotplæneklipper. Der har været blandede følelser omkring den billigste model i Bilka. Nogle har ikke haft problemer overhovedet, mens andre har oplevet diverse problemer. Det har været lidt omkring kanttråden og at den har haft lidt svær ved at overkomme skråninger, hvilket dog nok må forventes af en selvkørende plæneklipper.

Du kan købe Indream robotplæneklippere her

 

Indreams nye modeller

Indream har udviklet yderligere på deres selvkørende plæneklippere, og det har givet en række bedre modeller, som skulle være væsentlig bedre end den første model. Det er ikke en model vi endnu har testet, men anmeldelser rundt om på nettet melder om en bedre maskine end de forrige modeller. Det forlyder, at de skulle have taget sig sammen og lavet en god selvkørende plæneklipper.

Der er pt modellerne Indream 10600, 10800, 15000, 16000 og 17000. Prisen rangerer også fra 5.700 til 17.000 kroner. Forskellen på dem, er en række funktioner og hvor stort græsareal de hver især kan håndtere. Husk, det er jo muligt at sætte to robot plæneklippere på den samme græsmark, hvis du har behov for et stort areal.

Du kan købe Indream robotplæneklippere her

 

Indream robot plæneklipper

Indream robot plæneklipper

Personligt ville jeg nok ikke købe den billigste – den har jeg set og rørt ved. Det virker alt for plastikagtigt, men de nyere Indream modeller virker stabile og robuste. Dem ville jeg kigge nærmere efter, næste gang jeg skal have en.

 

Comments

 1. Jeg har en 16000 og mangler reservedele, firmaet er gået konkurs, er der nogen der forhandler dem??

 2. eddy nielsen says

  hey
  Har en Indream 9600 ændres til 10600 Hvor kan jeg skaffe et diagram over en sådan klipper
  Håber i kan hjælpe mig så den kan komme ud at køre.

  ærbødigst
  Eddy Nielsen

 3. Steffen Gjessing says

  Hei! Jeg har en eldre modell Indream robotklipper som mangler den ene hjørne støtfanger. Er dette noe som kan skaffes?
  Jeg vet ikke hvilken modell det er, om noe kan jeg si at den er lys blå.

  på forhånd takk.
  Steffen Gjessing, Norge

Speak Your Mind

*