Test af Lizard robot plæneklipper

Lizard robot plæneklipperen er den lille frække designersag i rækken af de selvkørende plæneklippere. Den har et lækkert design og er rent faktisk køn at kigge på. Det kan man ikke just sige om alle de andre klodser. Her er der tænkt funktion, brugervenlighed og design ind i maskinen, hvilket kan mærkes.

Video af Lizard

Du kan lige starte med at se en video af Lizard s14 – og som du kan se af den video, så har den ikke problemer med at klippe græsset på græsplænen.

Det ser ud til at den test af robotklipperen går helt fint. Græsset forsvinder og det med bioklip og den leverer.

Billig Robot plæneklipper

Hvis man tænker over det flotte design, så er det faktisk en forholdsvis billig robot plæneklipper der er til at købe for penge. Den koster ikke ret meget mere end de andre selvkørende plæneklippere og det gør den særdeles attraktiv.

El maskinen er fyldt med sensorer der sørger for at den ikke kører ud over kanter og ødelægger sig selv – samtidig med at løfter du Lizard maskinen så stopper den øjeblikkeligt. Det er god sikkerhed for en robotplæneklipper. Ja faktisk er den helt uden tråd, så du behøver ikke grave en tråd ned inden du starter maskinen. Det sørger alle disse sensorer for at styre.

Lizard modeller

lizard s14

lizard s14

Lizard har endnu ikke så mange modeller at gøre med – men de der findes er også rigeligt. Der findes følgende modeller

 • Lizard S1
 • Lizard S14

Den primære forskel på de to robot plæneklippere er at Lizard S1 skal have en tråd gravet ned i jorden, hvorimod Lizard S14 virker helt uden tråd.

Comments

 1. jeg har læst et andet sted at Lizsard S1 heller ikke behøver kantledning og at den primære forskel på S14 var, at den (S14) er udstyret med drop off sensorer så den ikke styrter ud over trapper og høje kanter.

 2. John Rasmussen says

  Jeg har købt en Lizard S14 og har ikke haft andet end problemer. Elektronikken virker ganske enkelt ikke, og det er det dårligste produkt, jeg nogensinde har købt. Jeg har indspillet to videoer om mine trængsler. De kan ses her:
  http://www.youtube.com/watch?v=RBa2L6wrno4
  http://www.youtube.com/watch?v=pYEvskVny0g

 3. Det lyder da ikke for godt, John. Har du henvendt dig til Lizard med dine problemer ?

 4. John Rasmussen says

  Jeg har ingen direkte kontakt med producenten, men robotten har været sendt tilbage til forhandleren til reparation to gange, uden at den er kommet til at fungere af det. Jeg ved, at forhandleren sender den til importøren til reparation.

  Forhandleren har tilsyneladende taget den af sit program, og producentens hjemmeside, som er trykt på kassen er til salg: http://www.lizardmower.com/. Prøv selv at se efter.

 5. John Rasmussen says

  Jeg har i øvrigt ikke noget at udsætte på forhandleren, som hele vejen igennem har været nem at snakke med om problemet.

 6. Ja – du har ikke været videre heldig med det forløb. LizardMower.com ser ud til at være gået “konkurs”.

  Men den oprindelige producent ser dog ud til at være kørende i bedste velgående. Deres engelske side fungerer i hvert fald fint – http://www.lizardmower.co.uk/

 7. Hej John, Jeg har set dine videos og læst dine problematikker. Jeg ved ikke hvor du har købt din maskine. Men Lizard har været impoteret at Witt.dk i DK og er nu hos Ketneroutdoor.dk Jeg er selv forhandler af Lizard og jeg syntes du enten skal kontakte mig eller tage direkte kontakt til Ketner. De er en del mere seriøse ifm. problemer med maskinerne.
  Håber at høre fra dig.

  Hilsen

  Henrik Bøgebjerg – Viborg Havemaskiner

  p.s. min hjemmeside er under ombygning, så den får du ikke meget ud af at besøge. Men skriv mig gerne en mail.

 8. Henrik Bøgebjerg says

  Hej John, jeg har sendt et link her til siden til den nuværende importør af Lizard. Du har formentlig været i selvskab med en forhandler der er betjent af tidligere impotør (witt.dk)
  Lizard S14 bliver IKKE impoteret af Ketner outdoor, men derfor skal du ikke have de problemer med din maskine.
  Hvis du ikke høre fra Ketner outdoor, så kontakt mig venligst på 86613600

  Hilsen

  Henrik Bøgebjerg

Speak Your Mind

*