Test af Robomow robot plæneklipper

Robomow robot plæneklipper er en fræk lille græsslåmaskine der er selvkørende og slår dit græs uden du behøver arbejde for det. Det lyder jo næsten for godt til at være sandt. Men er det nu også det. Vi sætter Robomower til test og fortæller lidt information den lille robotklipper.

Robomow video

Først får skal du måske lige se en video af Robomow plæneklipperen fra firmaet bag – som er Friendly Robotics.

http://www.youtube.com/watch?v=11SrDVHlX_A

Den er da for lækker.

Funktioner i Robomow

Plæneklipperen fra Robomow har faktisk ikke ret mange funktioner – der er skåret ind til benet, hvilket gør den nem at betjene og giver en god oplevelse af brugervenlighed.

Den har selvfølgelig alle de nødvendige funktioner som stødsensor, advarselslamper og et karosseri der kan holde til lidt af hvert.

Robomow kommer i to varianter, en hvor du skal grave en snor ned langs din græsplæne, og en version hvor den kører ud fra sensorer. Den sidste version gør den til en helt automatisk og selvkørende plæneklipper.

Robomower hjælper dig til en fantastisk græsplæne, som du kun en gang imellem behøver at smide lidt gødning på. Den laver bioklip, så du behøver ikke en gang at samle noget op efter den har kørt rundt og klippet din græsplæne.

Robomow pris

Prisen varierer meget fra forhandler til forhandler. Den billigste robot plæneklipper fra Robomow jeg har set, var til 6.700 kroner. Det er så den mindste af modellerne, men kan basalt set det du har behov for. Derefter bliver den dyreste robotplæneklipper i prisklassen omkring de 16.000 kroner. Det er så for den helt store og lækre model der har alle funktioner.

De forskellige modeller er:

 • robomow rl og rm, som så kommer i forskellige numre
 • RM400
 • RL350
 • RL550
 • RL850
 • RL1000
 • RL2000

Test af Robomow robot plæneklipper

Det er firmaet friendly robotics robomower der står bag de fine slåmaskiner, og er blevet eksperter i slåning af ens græsplæne.

Du kan sagtens have flere plæneklippere i gang på en tid på samme græsplæne. Det er sat til test i denne video, hvor du kan se tre Robomower komme selvkørende.

  Comments

  1. RM400 kommer også i en udgave der hedder City110 som kun sælges i Bauhaus til en mindre pris end RM400.
   Jeg har sådan en og er egentligt godt tilfreds med den.
   Den klarer jobbet, men min græsplæne er 400m2 og det er det absolut maksimale den kan håndtere.
   Desværre gik den i stykker og Bauhaus har været lidt sløset med at få den repareret, men importøren virker meget proffesionel og har lovet jeg har den tilbage i morgen.

  2. L. Henriksen says

   Importøren findes ikke mer. Har en 4 år gammel Robomow, og det har været en kamp at få den repareret. Stihl har markedsført en robotplæneklipper under navnet Viking som ligner vores model fuldstændig. Håber at de måske kan servicere den.

  3. Findes Robomow ikke længere eller er det bare en enkelt importør der er gået konkurs / lukket ? For på Robomow.com ser det nu ud til at de stadigvæk er i fuld gang med salget.

  4. L. Henriksen says

   Importøren og reparatøren drev firmaet Bech Import. Når man søger på firmaet, eksisterer det ikke længere, heller ikke dets tlf. nr.

  5. Det er et firma i Herning der har importen/servicen på Robomow, vi har lige købt en city 110, og de har ydet en fin support på den. Firmaet hedder Witt A/S og deres support kan træffes på 70252303.

  6. L. Henriksen says

   Tak for oplysningen.

  7. Martin Larsen says

   Er det muligt at bruge Robomow i regnvejr eller på vådt græs, eller er det så en husqvarna man skal gå efter.
   Hvad med støj fra robomow. Er det slemt.

  8. Allan Vestergaard says

   Bauhaus har Robomow City 110 på salg.
   Nogen der her erfaringer med støjniveauet.
   Hvad med naboer?

  9. Connie Palsgreen says

   HEj.
   Jeg har lyst til at få mig en af de billige robot plæneklippere. jeg har en lille have, men jeg vil have en, der kører i ladestation – Men hvad for en skal jeg købe ? går sådan en i gang af sig selv eller kan jeg godt selv styre det. hvad med regn osv osv – jeg ville også helst have en der ikke kører på må og få – men frem og tilbage – og så skal den jo virke
   Vh Connie Palsgreen.

  Trackbacks

  1. […] vandrede lige rundt i Bauhaus i dag, og faldt tilfældigt over, at de sælger en rød Robomow city […]

  Speak Your Mind

  *