Gardena robotplæneklipper er måske markedets bedste

Gardena har produceret en række robotplæneklippere, som måske er markedets bedste robotplæneklipper lige nu. To af deres robotklipper modeller faktisk lige vundet prisen “Bedst i Test” på hjemmesiden bedst-i-test.dk.

En af de webshops der har lanceret Gardena plæneklipperne er Roboteksperten.

Køb en Gardena Robotplæneklipper i dag:

roboteksperten

De forskellige Gardena modeller

Hos Roboteksperten finder du 3 modeller af Gardena robotplæneklipperen, som du i princippet kan dele op i lille, stor og størst (highend). Det er i hvert fald 3 prisklasser, men den største forskel på maskinerne er hvor meget græsareal de hver især kan klippe.

Fælles for dem alle er, at de har ladestation, hvilket er en stor fordel, da den så bare selv kører hen og lader op når det er tid. Det er alle el robotplæneklippere, som har et lithium batteri, og du sparer derfor på lugtende benzin og ingen behov for at smøre med fedtet olie.

De klipper med bioklip, så du får en rigtig god og velplejet græsplæne.

Gardena R40Li robotplæneklipper

Dette er den “lille” model, som stadigvæk automatisk kan klippe op til 400 m2. Det er faktisk ret meget stadigvæk og de fleste haver vil kunne nøjes med Gardena R40 Li. Dens klippebredde er 17 cm og har en klippehøjde på 20 til 50 mm.

Pris: 8.799 kroner.

Gardena R40 kan købes her

Gardena R70Li robotplæneklipper

Den lille større model, som kan klippe op til 700 m2. Den største forskel ud over græsarealet på Gardena R40 og R70 er at der er to fjernstartere. Det betyder at du kan sætte den til at klippe et område mere, når den er færdig med det første græsområde. På den måde kan du afdække et meget større område og spare indkøbet af en anden automatisk plæneklipper.

Pris: 9.999 kroner

Gardena R70 kan købes her

Gardena R160 robotplæneklipper

Så er vi kommet til storebror, eller Gardenas highend “markklipper”. Den kan i hvert fald næsten klippe en hel græsmark. Den klipper op til 1.600 m2. Dens klippebredde er på hele 22 cm og i højde på 20 – 60 mm.

Pris: 12.499 kroner.

Gardena R160 kan købes her

Skriv en kommentar