Robotplæneklippere perfekt til ældre mennesker

Jeg var til 90 års fødselsdag ved min bedstefar i går – en sej gammel gut. Men jeg kom i tanke om, at han havde en robotplæneklipper og måtte da lige forbi for at se den og tage et billede her til bloggen.

robotplæneklipper
husqvarna robotplæneklipper

Han har haft den i snart 5 år, og er stadig meget glad for den. Det eneste der lige har været et problem, var at han ikke fik gravet ledningen ordentligt ned i første omgang, og den kørte derfor ledningen over. Men efter at have gravet den ordentligt ned, har der ikke været problemer med hans Husqvarna robotplæneklipper.

Perfekt til ældre mennesker

Min bedstefar brækkede sin hofte for et par måneder siden, og havde han ikke haft robotplæneklipperen, havde hans græsplæne jo nok lignet noget der var løgn. Og han er meget glad for sin have, er faktisk blevet omtalt i mange forskellige medier, for hans store have fyldt med pæoner. Han har vist en 400 af dem, for at det ikke skal være løgn. Så der er jo ikke tid til at slå græs, når han skal luge hos alle dem.

Hans græsplæne er simpelthen også bare så fin – intet mos eller større udslag af mælkebøtter. Han kalker aldrig eller gøder aldrig. Han har bare sin robotplæneklipper på bioklip og lader den slå 3 gange om ugen. Bom, den flotteste græsplæne jeg nogensinde har set i en almindelig privat have.

Skriv en kommentar