Anmeldelse af Bosch Indigo robotplæneklipper

Bosch har udviklet en ret smart robotplæneklipper de kalder Indigo. Den kommer lige nu i et par forskellige størrelser – den jeg vil skrive om her hedder Indigo 1000 Connect og 1100 (den nyeste model).

Du kan købe Bosch Indigo hos Roboteksperten her

 

Bosch Indigo robot plæneklipper
Bosch Indigo robotplæneklipper

Jeg må indrømme, denne lille robotplæneklipper er simpelthen så smart. Her har Bosch virkelig tænkt sig om.

Lidt nøgletal om Bosch Indigo

Batterispænding 32,4 V
Klippebredde 26 cm
Klippehøjde 20 – 60 mm
Anbefalet plæneareal Op til 1000 m²
Batteridriftstid 50 min

Den kan styres via en app. Det betyder altså at du kan starte og stoppe den fra din mobiltelefon. Endnu smartere er, at den kører over GSM, så du kan sidde på Hawaii og stoppe og starte den. Det er både iOS, Google Play og Windows app.

Simpel og tidsbesparende klipperute

Det smarte ved Bosch Indigo er, at den har tænkt sig om når den skal klippe græsset. Normalt kører en robotplæneklipper helt tilfældigt rundt og får klippet græsplænen. Det er ikke den mest effektive måde at klare en rute på. Indigo kører efter en mere systematisk metode og det giver en tidsbesparende, energibesparende og dermed pengebesparende måde.

Den klipper aldrig den samme rute to gange, hvilket også giver en sund græsplæne, da græsset klippes fra forskellige retninger.

Video af anmeldelse af Bosch Indigo robot plæneklipperen

Videoen med anmeldelsen er godt nok på engelsk, men mon ikke du kan forstå og få det meste med i hvad hun forklarer i videoen.

 

4 kommentarer til “Anmeldelse af Bosch Indigo robotplæneklipper”

  1. Den virker ikke til Windows app. Det er en skrive fejl i deres materiale .
    Måske det kommer ude i fremtiden, men i skrivende stund efter samtale med Bosch service afd refunderes pengene i butiken hvor maskinen er købt,

  2. Det beklager jeg, Tom. Det vidste jeg ikke. Jeg bruger selv en iPhone, så har ikke testet med Windows phones. Det er vist heller ikke den store målgruppe med Windows apps :-), så forstår godt deres prioritet. Bare lidt uheldigt at de har markedsført det.

  3. Bosch Indego holder plænen fint og tilfredsstillende. Den har endnu børnesygdomme. Jeg har haft tre på to år – udskiftet uden beregning under garanti. De har tabt et forhjul, et baghjul, blevet forvirret, fået sort display. Den nye er begyndt at lade konstant uden at blive driftsklar. Service fungerer upåklagelig, så mon ikke den bliver lavet eller udskiftet.

  4. “Det er vist heller ikke den store målgruppe med Windows apps :-),” Typisk kommentar fra iPhone bruger. Er du nu sikker på, at der ikke er en stor målgruppe for WP telefoner? Anyway, producenter afskærer sig i hvert fald fra mange brugere, som ikke gider kedelige æbleprodukterne. Dem om det…

Skriv en kommentar