Test af Husqvarna Automower Robot plæneklipper

Husqvarna automower er en god robot plæneklipper maskine der har tænkt på de fleste detaljer. Den er støjsvag og og emissionsfri – hvilket betyder den både er behagelig at lytte og se på, samt er godt for miljøet. En miljøvenlig maskine der slår din græssplæne, hvor godt kan det blive – kan det passe?

Fuldautomatisk plæneklipper

Husqvarne automower er 100% fuldautomatisk og klipper dit græs på el, så du ikke skal gå og fylde benzin på hele tiden – eller bekymre dig om miljøet og den lugtende os. Den er næsten lydløs.

Den slår automatisk din græsplæne i tilfældige og vilkårlige mønstre, så græsplænen kommer til at se klippet og lige ud. Robot plæneklipperen fra Husqvarna har tre rotorblade, som sikrer en velklippet plæne. Den er også effektiv, da den laver et godt bioklip, da græsset bliver slået i småstykker der har nemmere ved at kompostere på plænen. Det gør det til bedre gødning og giver en grønnere græsplæne i længden.

Husqvarna automower

fuldautomatisk plæneklipperEn robot plæneklipper fra Husqvarna kommer i lidt forskellige modeller. De modeltyper der eksisterer på markedet lige nu, er følgende:

  • Husqvarna Automower 210 C
  • Husqvarna Automower 220 AC
  • Husqvarna Automower 230 ACX
  • Husqvarna Automower 260 ACX
  • Husqvarna Automower Solar Hybrid

Specielt den sidste, Solar Hybrid, er en spændende automatisk græsslåmaskine, da den kan lades op ved hjælp af solen, altså igennem solceller. Det gør den pludselig til en evighedsmaskine, så længe solen skinner. Den lader mens den kører og lader mens den venter på at komme i gang.

Video af Husqvarna plæneklipperen

Her er en demo video af plæneklipperen fra Husqvarna – en fin lille grøn maskine.

Husqvarna robot plæneklipper pris

Prisen på en el klipper fra Husqvarna ligger fra omkring 10.000 kroner til til den dyreste som er Solar Hybrid – den koster i omegnen af 23.000 kroner. Til gengæld er det også rigtig god kvalitet og noget som formentlig holder resten af livet, så den pris er måske ikke så høj alligevel.

Det må være en god investering, både for helbredet, hyggens og tidens skyld. Du kan jo altid gå ned i butikken og se hvordan Husqvarna automower robot plæneklipperen ser ud og kører, hvis du lige skal se den inden køb.

4 kommentarer til “Test af Husqvarna Automower Robot plæneklipper”

  1. Efter jeg har set jeres opslag om robotplæneklippere til familier
    vil jeg gerne kontaktes da jeg har en del spørgsmål

  2. Er godt nok ved at være lidt træt. købte 260acx for 3 år siden, den har ikke kørt mere end 2-3 mdr, ad gangen uden elektronikproblemer , for det meste går skærmen endten helt eller delvis ud , nu er den lige kommet fra aut. service jeg sætter den i ladestationen og tænder den igen skærmen sort, så bliver det heller ikke nu den kommer i gang, godt vi lige har investeret i en ny Stiga, den sidste kørte i 12 år uden broblemer der kunne Husqvarna lære noget.

Skriv en kommentar