Test af Ambrogio robot plæneklipper

Ambrogio robot plæneklipper er en grøn lille selvkørende klipper der virkelig gør det okay. Deres grønne lille Ambrogio L50 er den første selvkørende græsslåmaskine der kan slå din græsplæne uden at der skal graves en ledning ned. Du skal bare sætte robot plæneklipperen ud på græsplænen og trykke start, så klarer maskinen selv resten.

Video af Ambrosio

Du kan lige se en video af denne elektrisk plæneklipper fra Ambrosio i aktion. Det er firmaet OmTech der står bag den lille fine og grønne batteridrevet plæneklipper.

http://www.youtube.com/watch?v=7l4c6sZw1yo

Det er da smart hvad. Den ligger stadig i den dyre ende, men du sparer at grave ledningen ned.

Græs robot og jord

Det er nu ikke besværligt at grave den ledning ned, da du kun skal grave den cirka 1 centimeter ned, og når du har gjort det en gang, så er det jo gjort, og du behøver ikke koncentrere dig om at gøre det flere gange. Så mon ikke den ene times arbejde er det værd at spare en masse tusinde kroner.

Selvkørende plæneklipper

ambrosio
ambrosio

En automatisk plæneklipper kan spare dig meget arbejde, i hvert fald hårdt arbejde.

Tilbehøret der hører til er også fyldestgørende, da du kan få alt muligt spas til din græsslåmaskine. Det kan være en mini garage, udformet med mursten eller som en stor sten, så man ikke kan se man har Ambrogio robot plæneklipperen ude i haven.

Ambrogio modeller

Ambrogio er efterhånden ved at have udviklet en lang række modeller af deres robotplæneklipper og herunder får du lige en liste over dem alle.

 • Line 50
 • Line 50 deluxe
 • Line 200 basic
 • Line 200 deluxe
 • Line 200 elite
 • Line 300
 • Line 400

Nu kan du næsten ikke komme uden om at skulle have sådan en robot plæneklipper, da det er så nemt at du kan ligge og dase i hængekøjen med den kolde øl i hånden, alt imens Ambrogio selvkørende græsslåmaskine klipper dit græs, helt automatisk. Det kan også være du kan finde et godt tilbud på maskinen.

14 kommentarer til “Test af Ambrogio robot plæneklipper”

 1. Hej Hans Frederik.
  Jeg går ud fra du mener 50 grader – hvilket den ikke kan klare. Den kan kun klare op til 27 graders stigning, hvilket dog stadig er en del på en ganske almindelig græsplæne.

  Prisen varierer lidt, både afhængig af sælger men også af model. Jeg har set Ambrogio L50 Deluxe til 10.700 kroner – men kan måske findes billigere andre steder.

 2. Min købte ambrogio L 100 deluxe er så elendig at importøren burde skamme sig, efter 4 forsøg på at få robotten til at køre som beskrevet i brochuren, den stopper tilfældigt – den køre til batteriet er fladt – den stopper ikke når græsset er klippet – fjernkontrolen virker ikke – klingen stopper ikke når robotten vælter ved kørsel ud over afgrænsningskablet og rammer en sten.

  *** redigeret væk af administrator *** årsag: ønsker ikke denne tone på bloggen.

 3. Der nogle personer man kan tale med, også er der dem som man absolut ikke kan tale og arbejde med, Aksel Stubbe er en af de få personer som jeg absolut ikke kan tale / arbejde med.
  M.v.h.
  Heikki Christoffersen

  *** redigeret af administrator *** årsag: ønsker ikke den tone på bloggen.

 4. Ja Heikki Christoffersen

  Det er beklageligt at du ikke kan stave mit navn, du har ret vi kan ikke tale sammen på dit niveau jeg har stadig optagelsen af dine u artig-heder. Lad mig så lige fremhæve, at vi har aldrig arbejdet sammen.
  Nu kan efter langtids mangel på sine svar i sagen om den famøse robot, bekræfte at jeg idag har anmodet min advokat om at for en Syns-og skønsforretning udført, denne vil jeg så fremlægge her på siden. Så kan alle få¨syn for sagen om det Ambrogio roboten eller Omteck´s service der er elendig.

 5. Ja hej Alex Stubbe, hvad bliver det til med sagen om den robot, hvordan går det med den advokat der er på sagen, det ville jeg da gerne høre lidt mere om, og så hvorfor det, jo ser du det ville jo ikke være klogt at købe en, selvkørende Ambrogio plæneklipper hvis det er så mange problemer som du siger, har selv en Robomow RL 1000 lige nu.

 6. Hej Niels Andersen ! jeg har en Ambrogio Linea 200 som jeg er utrolig glad for ,mit problem er ,at jeg har lavet om på indsillingerne ved en fejltagelse ,og den forhandler jeg købte den af har nedlagt sit telefon nr.måske er firmaet gået ned.Min bøn til dig ,er om jeg kan ringe til dig ,og få hjælp til at få den indstillet igen.håbefulde hilsner fra Pia Heaf .Tlf 23494023 .

 7. Jeg købte en Ambrogio Linea 50 for ca 2 1/2 år siden kørte perfekt i 2 år og 2 mdr men derefter ville
  den kun køre men ikke klippe græs sender den til rep hos levandøren pris 500 kr mer ind maskinen har
  kostet.Har prøvet at skrive tidlige men ikke fået et svar om det er normal for så er det for dårlig
  V H Arne

 8. Hej
  Er der nogle som kan hjælpe med en alternativ mekaniker vedr. Ambrogio L 200
  da dem som servicerede min maskine tidligere er gået konkurs…. jeg bor i horsens

 9. jeg har en ambrogio linea 300 den køre kune i cirkel! hvordan reseter man det at det kan køre normallt? med venlig hilsen Richard

Skriv en kommentar